Vyzkoušejte nové chutě s našimi karobovými těstovinami! Jsou vyrobeny z těch nejlepších surovin a jsou vhodné do teplé i studené kuchyně
Unikátní těstoviny z karobové a pšeničné mouky mají přirozeně nasládlou,
ořechovo-karamelovou chuť. Jsou bohaté na bílkoviny a vlákninu, bez
kofeinu a s minimem tuku.
VYUŽITÍ:
- Sladké dezerty s máslem, cukrem a ovocem
- Tradiční těstovinové pokrmy s různými omáčkami
- Jednoduché servírování s olivovým olejem a bylinkami
TRADIČNÍ KRÉTSKÝ RECEPT na přípravu těchto těstovin:
Na
olivovém oleji zpěníme cibuli, česnek a papriku, zalijeme 50 ml bílého
vína. Poté vsypeme uvařené těstoviny a podáváme zasypané strouhaným
sýrem - např. vynikajícím krétských sýrem Graviera z naší nabídky;o)
Příprava: vařte 7-9 minut pro al dente nebo 10-12 minut pro měkčí konzistenci.
Složení: karabová mouka, krupice, voda.
Výživové údaje na 100g: energetická hodnota: 1548Kj/370kcal, tuky: 2,6g, sacharidy: 58 g, bílkoviny: 6,6 g.